Pravno obvestilo - Twirling klub Zagorje ob Savi

ZAGORJE OB SAVI
TWIRLING KLUB
TWIRLING KLUB
ZAGORJE OB SAVI
TWIRLING KLUB ZAGORJE
Pojdi na vsebino

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Vsebine, objavljene na spletnih straneh Twirling klub Zagorje ob Savi, so njegova last in jih ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali kako drugače razširjati, razen z navedbo avtorskih pravic kluba in v nekomercialne namene. Za komercialne namene je potrebno pridobiti pisno soglasje kluba.

Klub si pridružuje pravico do sprememb vsebin.
Twirling klub Zagorje ob Savi ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Twirling klub Zagorje ob Savi niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pogoji uporabe
Uporaba spletnih strani
Twirling klub Zagorje ob Savi je dovoljena za osebne potrebe in je namenjena tako fizičnim kot tudi pravnim osebam.
Twirling klub Zagorje ob Savi si pridržuje pravico do krajših ustavitev portala za potrebe tehničnega vzdrževanja, sicer je portal nepretrgoma dostopen.

Prepovedano kopiranje
Podatki na portalu www.twirling-zagorje.si so varovani kot zbirka podatkov po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah in pravnem redu Evropske unije.
Uporabniku ni dovoljeno uporabljati in kopirati posameznih podatkov in podatkov, urejenih v baz
i ali dele baz portala www.twirling-zagorje.si v drug računalnik in na katerikoli drug medij z namenom kakršnekoli uporabe teh podatkov, urejenih enako ali podobno kot so urejeni na www.twirling-zagorje.si., razen če je član Twirling kluba Zagorje ob Savi.

Zunanje povezave
Spletno mesto je sestavljeno iz povezav na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih straneh Twirling klub Zagorje ob Savi ne odgovarja.


Varovanje osebnih podatkov


Kaj je piškotek?
Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se naloži na računalnik uporabnika, ko ta obišče določeno spletno stran. Pri vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Sam piškotek ne vsebuje nobenih informacij
, vsekakor se pa na vašem računalniku shrani majhna tekstovna datoteka, ki vsebuje časovno dobo piškotka, ime strežnika, ime domene in generirirano unikatno število. Ob vsakem naslednjem obisku iste spletne strani le ta preveri in pridobi vsebino piškotka, ter prepozna uporabnika. Spletna stran pa na podlagi informacij lahko izboljša izkušnjo uporabnika. Za dobro delovanje spletne strani so piškotki zelo pomembni. S piškotki je mogoče analizirati promet, omogočajo napredno oglaševanje, ob ponovnem obisku spletne strani se pa ni treba ponovno prijavlati.

Izjava o zasebnosti
Upravitelj spletne strani Twirling klub Zagorje ob Savi in njenih podstrani se zavedamo pomena zasebnosti in se zato zavezujemo k varovanju vaših osebnih podatkov. S tem vas seznanjamo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki so vam na voljo pri zbiranju in uporabe podatkov na spletu.


Za uporabo nekaterih delov spletne strani www.twirling-zagorje.si se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo na spletni portal se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne aplikacije twirling-zagorje.si, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Upravljalec Twirling klub Zagorje ob Savi se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov, dobljene preko spletnih strani Twirling klub Sava Zagorje skrbno varoval in da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Upravljalec spletne strani www.twirling-zagorje.si, se tudi zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnih strani. Podatki o uporabi spletne strani, ki se zbirajo avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, se bodo uporabili le z namenom izboljšanja uporabe spletne strani www.twirling-zagorje.si.

Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne
strani www.twirling-zagorje.si, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev spletnih strani www.twirlingklub-sava.si, za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah spletne strani www.twirling-zagorje.si in za preverjanje ali uporabnik uporablja spletno stran www.twirling-zagorje.si v skladu s temi pogoji.

TWIRLING je konvencionalni šport, ki vsebuje estetsko oblikovane in koreografsko postavljene aciklicne strukture gibanja. Združuje izvajanje zahtevnih elementov s palico, ter plesnih in akrobatsko gimnastičnih elementov na glasbeno spremljavo.
O NAS
Twirling klub Sava je bil ustanovljen v letu 2009 z namenom razširiti Twirling šport tudi v Zasavje. V začetku je klub izvajal svoje treninge v telovadnici Osnovne šole Slavka Gruma. Po dveh letih se je telovadnica izkazala za premajhno, zato so se treningi v letu 2012 preselili na Osnovno šolo Toneta Okrogarja.
Nazaj na vsebino